IZRADA SAJTA

IZRADA SAJTA PROFESIONALNO, KVALITETNO I POVOLJNO!

10 najvažnih stvari za izradu sajta!


U izradi sajta možemo da Vam ponudimo:


 1. Brzu izradu sajta (zavisno od broja web stranica i obima sajta. Izrada prosečnog kvalitetnog sajta traje oko 7 dana)
 2. Izradu sajta sa velikim iskustvom i razumevanjem Vaše delatnosti (zahvaljujući višegosišnjem radu na medijima sigurni smo da ćemo Vaš posao najbolje razumeti a samim tim i prezentovati na web sajtu. Potpuno razumevanje Vašeg posla, Vaše misije i vizije, Vaših zahteva i konkurencije kao i mogućnosti su osnov za kvalitetnu izradu Vašeg web sajta. )
 3. Ekspresno rešavanje svih zahteva u web programiranju i dizajnu
 4. Pomoć i stručnost pri registraciji domena (Domen je ime Vašeg sajta. npr. Vasafirma.com). Domen treba da bude kratak, ubedljiv i može da sadrži opis Vaše delatnosti.
 5. Hosting vrhunskog kvaliteta sa tehničkom podrškom NON STOP
 6. Profesionalnu izradu sajta i web dizajn (sa kojim ćete se ponositi)
 7. Povezivanje sajta sa društvenim mrežama (facebook, twitter, youtube)
 8. SEO Optimizaciju sajta
 9. Promociju sajta na Google
 10. Održavanje sajta i blagovremeno ažuriranje podataka i dokumenata u različitim oblicima.

Izrada sajta sa responsive web dizajnom i po povoljnoj ceni.
Mi izradjujemo sajtove sa individualnim pristupom svakom klijentu i po potrebi ručno pisanim kodom. Za razliku od mnogih ponuda izrade sajta, mi pravimo sajtove bez websuite buildera za izradu sajtova.Izrada sajtaTo praktično znači da naši profesionalni web dizajneri i programeri, SEO konsultanti i internet marketing stručnjaci ručno pišu kod pri izradi sajta koji ima brojne prednosti koje se pe svega odnose na interakciju Vašeg web sajta sa pretraživačima kao što je Google ali i na opšte performanse Vašeg web sajta na internetu (u odnosu na one sajtove koji su napravljeni uz pomoć websuite buildera).
Izradjujemo sajtove tako što se trudimo da napravimo pravi balans izmedju Vaših želja i dobrih tehničkih karakteristika sajta. Svaki naš korisnik sa izradom sajta dobija web hosting sa cPanelom i zaseban domen, kao i specijalno kreirane e-mail adrese za svakog zaposlenog u skladu sa nazivom i domenom Vašeg web sajta. Svaku web prezentaciju bez obzira na broj web stranica pravimo u CMS-u, brižljivo i sa velikim trudom. Naše web sajtove odlikuje: moderan izgled i vrhunski kvalitet. Uvaženim klijentima pružamo kompletne usluge u web dizajnu, grafičkom dizajnu i internet marketingu sa garancijom i iskustvom više od 15 godina. Sve na jednom mestu:

 • Izrada sajta (osmišljavanje izgleda sajta)
 • Lektorski pregled tekstova za sajt
 • Pisanje optimizovanih tekstova za web sajt
 • Optimizacija sajta za pretraživače (SEO Google)
 • Tehnička obrada fotografija za web sajt
 • Pisanje koda (ručno pisanje koda za pojedine programerske celine na sajtu)
 • Izrada sajtova sa multimedijalnim sadržajima
 • Kreiranje audio i video prezentacija
 • Registracija domena
 • Hosting
 • Održavanje i ažuriranje sajta
 • Redizajn sajta

U izradi sajtova koristimo savremene web tehnologije: HTML5, CSS3, JavaScript, JQuery, PHP, Joomla, WordPress, VirtueMart, AJAX, MySQL i druge.

U izradi web sajtova takodje koristimo sve programe ADOBE.

‘’Ako hoćemo da korisnici vole naš softver, moramo ga dizajnirati kao dopadljivu osobu ‒ onu koja ukazuje poštovanje, koja je darežljiva i od pomoći’’

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4

Search