Blog

Budite prvi na Guglu – ključni saveti

budite prvi na guglu

Svaki preduzetnik želi da se istakne i pozicionira svoj sajt na prvoj strani Gugla, bilo da je u pitanju manje ili veće preduzeće. Biti prvi na Guglu je izuzetno važno za poslodavce, jer je to put do uspeha. Koliko je teško biti na vrhu rezultata pretrage na Guglu? Spektrum kooperativa vam daje savete kako da budete prvi na Guglu!

AKO VAM JE POTREBNA USPEŠNA optimizacija SAJTA, KONTAKTIRAJTE NAS NA TELEFON: 062/234-251 ILI NA I-MEJL: KONTAKT@SPEKTRUM.RS

Spektrum kooperativa će vam otkriti savete za bolje pozicioniranje vašeg sajta na Guglu. Uz našu pomoć, vaš sajt će se naći na prvoj strani Gugla. Možete nas kontaktirati na i-mejl: kontakt@spektrum.rs ili na broj: 062/234-251.

Biti prvi na Guglu – U čemu je ključ uspeha?

Mnogi ljudi koji su se posvetili svome poslu, znatiželjno pitaju ,,Kako zauzeti dobru poziciju na Guglu?“ U svetu današnjice, internet je veoma bitan za poslovanje. Ukoliko se vaš sajt ne pojavljuje na vrhu rezultata pretrage na Guglu za određenu ključnu reč, smanjene su mogućnosti za adekvatno promovisanje vašeg poslovanja. Ukoliko se vaš sajt nađe na prvoj strani pretraživača, vaš sajt će imati veću preglednost, steći ćete veći broj potencijalnih klijenata i samim tim će poboljšati vaše poslovanje. Najveći broj korisnika posećuje sajtove koje im Gugl prikaže na prvoj strani. Prema tome, SEO optimizacija sajta je neophodna svakom preduzeću.

Pravila za efikasnu SEO optimizaciju stalno se menjaju i postaju složenija, jer svake godine dolazi do promena Google algoritama. Mnoge ove promene su neznatne, ali ponekad postoje značajna ažuriranja koja bitno utiču na rezultate pretrage. Stoga su profesionalci iz sfere digitalnog marketinga skloni stalnom usavršavanju.

portal prvi na guglu
Portal Spektrum kooperative Prvi na Guglu

Kako biti na prvoj strani Gugla – Adekvatnim marketingom do ciljne publike

Za uspešno poslovanje, veoma je bitno da svako preduzeće bude prisutno na internetu. Osim što imate autentične proizvode/usluge, da biste bili prvi na Guglu, potrebno je da počnete da reklamirate vaš brend. Tako ćete uspeti da doprete do ciljne publike, a naš tim je tu da vam pomogne. Za vas ćemo kreirati sajt atraktivnog dizajna, koji je ključan marketinški alat za adekvatno predstavljanje vašeg brenda. Stvaranjem visokokvalitetnog sadržaja na blogu, uspećete da privučete i zadržite potencijalne klijente, što će vam pomoći da unapredite vaše poslovanje.

Kada se nalazite na prvoj strani Gugla, znajte da je tako vaš sajt lakše vidljiv vašoj ciljnoj publici. Ukoliko želite uspešno poslovanje putem interneta, veoma je važno da se vaš sajt nalazi na vrhu rezultata pretrage na Guglu kada korisnik ukuca određenu ključnu reč. Visoka pozicija na prvoj strani Gugla ukazuje da vas pretraživač smatra pouzdanim izvorom informacija. Takođe, dobra pozicija na Guglu ukazuje na jačanje vašeg kredibiliteta što ostavlja povoljan utisak na korisnike i veća je verovatnoća da će postati vaši stalni kupci.  

Budite prvi na Guglu – Moć društvenih mreža

Ukoliko želite da unapredite posao, potrebno je da imate vaš poslovni sajt, koji je neophodan izvor informacija o vašem poslovanju, proizvodima /uslugama. Međutim, bitnu ulogu u reklamiranju vašeg poslovanja imaju i društvene mreže, koje su neophodne u digitalnom marketingu. Prema tome, ako se pitate ,,Kako biti biti prvi na Guglu?“, potrebno je da postanete aktivni i na društvenim mrežama.

Pomoću njih, možete dopreti do vaše ciljne publike i bolje razumeti njihove zahteve. Upravo zato smo tu za vas da bismo vam ponudili uspešno vođenje profila na društvenim mrežama. Kada ste aktivni na društvenim mrežama, uspećete da se povežete sa vašom publikom i da povećate lojalnost vaših kupaca. Prisustvo na društvenim mrežama pomoći će vam da izgradite jak brend koji će biti prepoznatljiv.

Zahvaljujući adekvatnoj SEO optimizaciji sajta, uspećete da izgradite jak brend i tako ćete biti korak ispred konkurencije. Posvetite vaše poverenje iskusnom timu Spektrum kooperative, koji će učiniti da vaš sajt bude prvi na Guglu. Kontaktirajte nas na i-mejl: kontakt@spektrum.rs ili na broj: 062/234-251.

AKO VAM JE POTREBNA USPEŠNA optimizacija SAJTA, KONTAKTIRAJTE NAS NA TELEFON: 062/234-251 ILI NA I-MEJL: KONTAKT@SPEKTRUM.RS

Related posts

7 preduzeća kojima je potrebna izrada sajta

Izrada sajta

Brzina sajta: Zašto je važna i kako je postići?

Izrada sajta

Optimizacija početne strane (landing page) – najbolji primeri za savršenu stranicu

Izrada sajta

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!!