Blog

I Bil Gejts vodi blogove i vlogove!

bil gejts

I Bil Gejts vodi BLOGOVE I VLOGOVE! ?

U jednom od svojih skorašnjih blogova, Bil Gejts navodi kako mu se razgovori i sastanci u poslednje vreme svode uglavnom na priču o COVID-u i zaustavljanju istog. I sami znate da vođenje takvih poslovnih razgovora može biti prilično iscrpljujuće. Kao vid rasterećenja, Gejts se posvetio vođenju bloga, kao i vlogovima. Vodi priče o raznim temama koje ljudima pomažu da se informišu i edukuju…

Elem, znate li šta je super stvar u svemu tome? Pišući o temi koju generalno voli, Gejts uspeva da zadobije poverenje svoje publike, što se neminovno odražava i na njegovu reputaciju i na poslovanje, a uz sve to, još i zarađuje! ? Rekli smo vam – super stvar, zar ne?!

Bez obzira da li ste zaposleni ili ne, uvek možete pisati i pričati o nečemu što vas inspiriše. To je jedan od načina da započnete formiranje vašeg brenda! Učite neke osnovne cake u vezi blogova i vlogova i verujemo, ali i garantujemo, da ćete vremenom biti prepoznatljivi po tome. Možda smo vas upravo podstakli da se pitate da li pokrenuti blog ili vlog…hm… Otkrićemo vam da je pravi odgovor u kombinovanju slika i video snimaka, jer će vam pružiti fleksibilnost u načinu prezentovanja vašeg sadržaja.

Da biste ovo postigli, predlažemo vam da koristite platformu WordPress. To je besplatna platforma koja vam omogućava da pišete blogove, ali i platforma koja lako integriše video snimke. (Bitne karakteristike Word Press sajtova možete videti u tekstu ? Odlike WordPress sajtova )

Skoro svaka velika zvezda u svetu koristi YouTube platformu od koje dobija najmanje 100.000 dolara na godišnjem nivou od reklamiranja. Impresivno, zar ne… Takođe, YouTube platforma se pokazala kao najbolji izbor za reklamiranje.

A vi se zapitajte, zašto još niste počeli sa blogovima, vlogovima, ili nekim trećim načinom reklamiranja? Odaberite bilo koju temu o kojoj volite da polemišete…✏️ Jednostavno, izbor je na nama.

Start it, and build it! ?

spektrum kooperativa
Spektrum kooperativa – programerska, marketinška i SEO firma.

Related posts

Unapređenje sajta pomoću poslovnog konsaltinga

Izrada sajta

Potpuni vodič za digitalni marketing

Izrada sajta

Istorija izrade sajtova

Izrada sajta

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!!