Blog

Cena izrade sajta

Izrada sajta je ključna stvar za uspeh vašeg preduzeća. Uvek možete koristiti vaš sajt kako biste privukli potencijalne klijente. Potrošači dosta vremena provode na pretraživačima, poput Gugla, kao i na društvenim mrežama kako bi otkrili nove proizvode i brendove. Iskoristite tu priliku i privucite pažnju publici autentičnim dizajnom vašeg sajta.

AKO VAM JE POTREBNA USPEŠNA IZRADA SAJTA, KONTAKTIRAJTE NAS NA TELEFON: 062/234-251 ILI NA I-MEJL: KONTAKT@SPEKTRUM.RS

Koliko treba da košta veb sajt?

Cena izrade sajta kreće se od 100 evra, ukoliko vam je potrebna samo obična internet prezentacija bez složenih funkcionalnosti, pa do više desetina hiljada evra ukoliko vam je ozbiljna kompleksna internet platforma.

Ukoliko želite da pokrenete sajt, navodimo šta troškovi izrade sajta obuhvataju.

Troškovi izrade sajta obuhvataju:

– Naziv domena;
– Hosting veb-lokacije;
– SSL sertifikat;
– Temu za vaš sajt;
– Sistem za upravljanje sadržajem (CMS);
– Dizajn sajta;
– Funkcionalnost e-trgovine;
– Integracija baze podataka;
– Veb stranice.

Međutim, da biste osigurali kvalitetan i autentičan sajt, nije dovoljna samo usluga izrade sajta. Potrebno je uložiti puno vremena i truda kako bi vaš sajt uticao na poboljšanje vašeg poslovanja. Nakon izrade sajta, ukoliko želite da vaš sajt bude redovno ažuriran, neophodno je opredeliti se za uslugu održavanje sajta, bez kojeg bi vaša lokacija bila van mreže. Stoga, preduzeća treba da se zapitaju ne samo: ,,Koliko košta izrada veb-stranice?“ već i  ,,Koliko košta održavanje veb-stranice?“ Za bilo koji posao ključno je redovno održavanje sajta. Ova godišnja investicija osigurava da vaša veb-lokacija ostane funkcionalna, sigurna i aktivna. Takođe, redovnim održavanjem sajta, poboljšaćete sadržaj vaše veb-stranice, što će uticati na potencijalne kupce da postanu vaši kupci.

Ako želite da istaknete autentičan i atraktivan izgled vašeg sajta, potrebno je sprovesti uslugu dizajniranja sajta što dodatno utiče na povećanje troškova. Formiranje unikatnog dizajna sajta zahteva više vremena i veću angažovanost stručnih lica. Ipak, jedinstveni izgled vašeg sajta pruži će vam priliku da budete korak ispred vaše konkurencije!

Ako želite da vaš sajt učinite autentičnim i dodatno atraktivnijim za kupce, neophodno je sprovesti dodatne usluge koje će povećati cenu izrade sajta. Cene ovih usluga zavise od veličine vašeg sajta i od karakteristika vaše veb-lokacije. U zavisnosti od veličine i specifičnosti vaše veb-stranice možete platiti manje (ili više) od utvrđene cene.

AKO VAM JE POTREBNA USPEŠNA IZRADA SAJTA, KONTAKTIRAJTE NAS NA TELEFON: 062/234-251 ILI NA I-MEJL: KONTAKT@SPEKTRUM.RS

Usluge marketing strategije

Izdvajamo koliko su usluge marketing strategije važne za vaš sajt. Marketing strategije poboljšavaju vašu vidljivost na internetu, što utiče na veću posećenost vaše veb-lokacije, poboljšanu konverziju i veći rast prihoda. Marketing strategije obuhvataju:
– SEO optimizacija sajta;
– Copywriting – profesionalno pisanje;
– Sadržajni marketing;
– I-mejl marketing.

Optimizacija sajta usmerava korisnike na vašu veb-lokaciju, odnosno, poboljšava vidljivost vaše veb-lokacije u rezultatima pretrage. Ovaj podatak vam jasno ukazuje koliko je bitno da vaš sajt bude dobro dizajniran i redovno održavan. Pomoću SEO optimizicije vaš sajt će ostvariti mogućnost da se pojavi prvi na Guglu. Veća vidljivost sajta pružiće vam priliku da steknete veći broj potencijalnih klijenata što će povoljno uticati na vaše poslovanje. Čak 80% korisnika istražuje proizvode na internetu, stoga je SEO veoma bitan. Iz perspektive potrošača, kompanija koja se ne pojavljuje u rezultatima pretrage kao da ne postoji.  Možete uložiti znatan iznos u SEO, ali zato očekujte impresivne rezultate!

Copywriting – profesionalno pisanje usmereno je na kreiranje marketing sadržaja za vaš brend. Potrošači uvek žele da se informišu o proizvodu pre njegove kupovine. Veoma je bitno ubediti potencijalne klijente u kvalitet proizvoda, kako bi se klijent opredelio na konačnu akciju kupovine.

Marketing sadržaj je usmeren na kreiranje relevantnog sadržaja za vašu ciljnu publiku. Marketing sadržajem odgovarate na pitanja vašim korisnicima, gradite poverenje i dovodite korisnike do čina kupovine. Na primer, vaše preduzeće može objavljivati redovno postove na blogovima, društvenim mrežama i drugim platformama. Uz kontinuirano dodavanje novog sadržaja, vaš  sajt će ostati ažuriran i funkcionalan.

Marketing putem i-mejla usmeren je na slanje korisnih ponuda vašim potencijalnim klijentima. U većini slučajeva, korisnik se podstiče da pregleda vašu veb-lokaciju kako bi kontaktirao vašu kompaniju ili posetio vašu veb-stranicu. Marketing putem i-mejla jedna je od najisplativijih strategija digitalnog marketinga!

Odlučili smo se za izradu WordPress sajtova, ne samo zbog toga što je isplativiji od standardnog dizajna, već zato što je prilagodljiv Vašim potrebama. Pomoću ove platforme imaćete mogućnost da samostalno ažurirate vaš sajt. Ukoliko želite da u okviru vašeg sajta istaknete određenu ideju koju ste zamislili, uvek to možete uraditi samostalno zahvaljujući mogućnostima koje pružaju WordPress sajtovi.

Ako želite da saznate više o ceni izrade sajta, kao i o cenama drugih usluga koje naš tim nudi, kontaktirajte nas putem i-mejla: kontakt@spektrum.rs ili na telefon: 062234251 da bismo razgovarali o vašoj veb-lokaciji!

Uz vaše ideje i naše sugestije zajedno možemo stvoriti bolju budućnost poslovanja!

Vaša Spektrum kooperativa!

AKO VAM JE POTREBNA USPEŠNA IZRADA SAJTA, KONTAKTIRAJTE NAS NA TELEFON: 062/234-251 ILI NA I-MEJL: KONTAKT@SPEKTRUM.RS

Related posts

Kako dobiti više potencijalnih klijenata kreiranjem savršene kontakt stranice

Izrada sajta

Budite prvi na Guglu – ključni saveti

Izrada sajta

Marketinški trendovi koje treba pratiti u 2021.

Izrada sajta

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!!