Blog

Vođenje LinkedIn profila

vodjenje linkedin profila

Primećujemo da raste veliko interesovanje za LinkedIn platformu preko koje možete reklamirati vaše poslovanje, ali i aplicirati za određeni posao. Izbor je na vama. Preko LinkedIn-a ostvarujete mogućnost da se povežete sa svim poslovnim partnerima sa kojima želite da sarađujete. Formiranje uspešne poslovne kampanje je presudan faktor koji mrežu LinkedIn razlikuje od drugih društvenih mreža. Kreiranjem kvalitetnog i privlačnog profila, dobijaćete veći broj klijenata što će uticati na prepoznatljivost vaše kompanije. Pružite vašoj publici sadržaj sa novim informacijama radi poboljšanja njihovog brenda.

AKO VAM JE POTREBNO USPEŠNo vođenje Linkedin profila, KONTAKTIRAJTE NAS NA TELEFON: 062/234-251 ILI NA I-MEJL: KONTAKT@SPEKTRUM.RS

spektrum kooperativa
Spektrum kooperativa – programerska, marketinška i SEO firma.

Iskoristite  ovu priliku i pokažite se u najboljem mogućem svetlu!

Zašto ne biste vaše poslovanje promovisali preko najperspektivije mreže LinkedIn?! Ukoliko smatrate da nemate dovoljno vremena da se posvetite poslu, Spektrum kooperativa vam stoji na raspolaganju za vođenje Linkedin profila! Uvek nas možete kontaktirati na i-mejl: kontakt@spektrum.rs ili na telefon: 062/234-251, radi uspešne zajedničke saradnje.

LinkedIn se pokazala kao odlična platforma koja pospešuje rad organizacija. Dakle, ako želite da uspostavite kontakt sa ljudima koji nisu toliko aktivni na većini drugih društvenih mreža, ali koji mogu imati značaj uticaj na prodaju vaših proizvoda ili usluga, vreme je da počnete ozbiljno da shvatate LinkedIn.

Uređivanje i vođenje LinkedIn profila

Vaš LinkedIn profil predstavlja identitet vašeg poslovanja. Preko ove platforme  stičete mogućnost da promovišete vaše proizvode i usluge radi sticanja većeg broja potencijalnih klijenata. Sadržaj, fotografije, video zapise i ostale reklamne sadržaje koje objavljujete na profilu, presudno će uticati na reputaciju vaše kompanije. Adekvatnim sadržajem, koji pruža nova znanja, možete se pozicionirati kao lider u vašem poslovanju. Kvalitet sadržaja od presudne je važnosti, jer njime potvrđujete kredibilnost vaših veština i vaše stručnosti. Tim Spektrum kooperative u dogovoru sa vama odlučuje o bitnim koracima koje je neophodno sprovesti radi uspešnog poslovanja. U okviru platforme LinkedIn, naš tim nudi stručnost u sledećem:

 • Kreiranje poslovnog profila;
 • Kreiranje određenog LinkedIn URL-a;
 • Izrada vašeg profesionalnog CV-a;
 • Dodavanje linkova za PDF ili Word dokumente;
 • Dodavanje adekvatnih fotografija ili video zapisa;
 • Kontinuirano ažuriranje vašeg profila;
 • Seo optimizacija marketing sadržaja.

Ukoliko ipak odlučite da samostalno vodite vaš profil na LinkedIn-u, predložićemo vam neke osnovne korake kako biste vaš profil dodatno osvežili, obogatili i učinili primamljivim za publiku.

 • Zanimljiv i kvalitetan sadržaj će uvek privući pažnju. – Istražujte kako biste napravili sadržaj ispunjen novim znanjima koji će pomoći drugima pri profesionalnom odlučivanju.
 • Pomozite drugima u informisanju – Kada neko deli vaš upečatljiv sadržaj, to znatno utiče na vašu reputaciju – delovaćete pametno, dobro obavešteno i talentovano u očima javnosti. Ljudi sa LinkedIn-a uvek žele da poboljšaju njihov brend, te im olakšajte što je više moguće.
 • Fokusirajte se na dostignuća – Prisetite se da čitaoci vašeg sadržaja na LinkedIn-u posećuju vaš profil i dele vaš sadržaj kako bi poboljšali njihovu karijeru. Ispunite njihovu želju za profesionalnim dostignućima, pružajući im dobro informisane sadržaje.
 • Budite zanimljivi – Možete pokrenuti razgovor oko vesti ili konferencije na kojoj prisustvujete. Podelite neke od najnovijih istraživanja koja daju značajan doprinos u industriji, ili stvorite smešne postove o radnom životu. Ideje su neograničene, sve što je potrebno jeste da održite vašu zainteresovanost i maštu.

LinkedIn je platforma koja obuhvata neke od najprofitabilnijih odluka poslodavaca iz brojnih industrija. Upravo ta činjenica čini ovu mrežu savršenom za kompanije, posebno za one koje pokušavaju da dosegnu viši menadžment.

Pružite nam vaše poverenje i dozvolite da Spektrum kooperativa radi za vas! Vođenjem vašeg LinkedIn profila, pružamo vam mogućnost da steknete veći broj potencijalnih klijenata i saradnika, što će uticati na poboljšanje vašeg poslovanja. Možete nas kontaktirati na telefon 062234251 ili na e-mejl kontakt@spektrum.rs. Vođenje Linkedin profila svakako treba da bude sastavni deo vaše marketing strategije.

Pružamo najbolje solucije za budućnost vašeg uspešnog poslovanja!

vaša Spektrum kooperativa

AKO VAM JE POTREBNO USPEŠNo vođenje Linkedin profila, KONTAKTIRAJTE NAS NA TELEFON: 062/234-251 ILI NA I-MEJL: KONTAKT@SPEKTRUM.RS

Related posts

Izrada sajtova – Sve što treba da znate

Izrada sajta

LinkedIn platforma – za unapređenje poslovanja

Izrada sajta

Kako privući posetioce na sajt

Izrada sajta

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!!