Blog

Rezultati konkursa za besplatnu izradu sajta

rezultati konkursa besplatna izrada sajta

Spektrum kooperativa i portal Izrada sajta raspisali su u decembru prošle godine konkurs za besplatnu izradu sajta za humanitarne i društveno korisne projekte.

Kriterijumi prema kojima su birani projekti su sledeći:

  • društveno korisni,
  • edukativni,
  • nestranački,
  • humanitarni.

Pravo učešća imali su pojedinci i pravna lica – firme, udruženja građana, fondacije, itd.

Nakon pregledanja svih prispelih prijava, izabrali smo udruženje žena VEDRINA POLIMLJA čiji rad u najvećoj meri ispunjava kriterijume konkursa.

Udruženje okuplja žene iz različitih oblasti koje su se okupile kako bi ostvarile zajedničke ciljeve, a to su očuvanje tradicionalne vrednosti Prijepoljskog kraja, pravljenje gastronomskih specijaliteta po starim recepturama i izrada odevnih predmeta od vune. Organizacija i učešća na seminarima i manifestacijama su veoma bitna u cilju promocije zdrave ishrane i očuvanja tradicionalnog nasleđa. Nedavno je u organizaciji udruženja žena VEDRINA POLIMLJA održana manifestacija pod nazivom „Sajam domaćih proizvoda Prijepolje“ tokom koje su predstavljene gastronomske ponude, suveniri i odevni predmeti polimljskog kraja. Svoju ponudu proizvoda udruženje bazira na sledećim proizvodima: slatka i slana zimnica, likeri, sokovi..

Svi proizvodi su pripremljeni po starim recepturama od organskog voća i povrća nabavljenog od lokalnih proizvođača, čime se doprinosi očuvanju lokalne ekonomije i tradicionalnih vrednosti Prijepoljskog kraja.

Na sledećem linku možete pogledati fejsbuk stranicu udruženja:  https://www.facebook.com/Vedrina-Polimlje-305194027062396

Hvala na učešću!

8. april 2021.

Related posts

I Bil Gejts vodi blogove i vlogove!

Izrada sajta

Šta je hosting i kako da izaberete pravi?

Izrada sajta

Šta preduzeće dobija posedovanjem sajta

Izrada sajta

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!!