Blog

Unapređenje poslovanja putem reklame na internetu

reklama na internetu

Šta znači reklamiranje na internetu?

Internet reklamiranje je svaka vrsta marketinške poruke koja do potencijalnih klijenata dolazi uz pomoć interneta. To znači da oglašivači mogu prikazati svoj promotivni materijal u pretraživaču, na sajtovima, na društvenim mrežama, u imejl pošti, itd. Oglasi se mogu pojaviti i u mobilnim aplikacijama.

AKO VAM JE POTREBNA USPEŠNA REKLAMA NA INTERNETU, KONTAKTIRAJTE NAS NA TELEFON: 062/234-251 ILI NA I-MEJL: KONTAKT@SPEKTRUM.RS

Reklama na internetu jedan je od najefikasnijih načina da kompanije svih veličina prošire svoj domet i pronađu nove kupce.

Reklama na internetu – Prednosti

-Oglašavanje na internetu je jeftinije od tradicionalne metode oglašavanja – povoljnost za svaki budžet;

-Možete lakše dopreti do svoje ciljne publike;

-Što više posetilaca dođe na vaš sajt, to imate više potencijalnih kupaca, što će rezultirati povećanom prodajom;

-Za razliku od tradicionalnih marketinških medija koji se oglašavaju svima, internet oglašavanje prilagođava poruku posebno ciljnoj publici;

-Možete precizno pratiti efikasnost internet marketinga pomoću platformi za internet analitiku kao što je Google Analitics.

Ukoliko još nemate sajt, detaljnije o povoljnoj izradi sajta možete saznati klikom ovde.

Sa toliko dostupnih opcija – od PPK (plaćanje po kliku), do plaćenog oglasa na društvenim mrežama i oglasa u aplikacijama – internetsko oglašavanje može zastrašiti novopridošle korisnike, ali ono ne mora biti strašno.

Spektrum kooperativa olakšava internetsko oglašavanje. Možemo objaviti vaš reklamni tekst na jednom od naših reklamnih portala po povoljnoj ceni. Kontaktirajte nas na i-mejl: kontakt@spektrum.rs ili na telefon: 062/234-251.

AKO VAM JE POTREBNA USPEŠNA REKLAMA NA INTERNETU, KONTAKTIRAJTE NAS NA TELEFON: 062/234-251 ILI NA I-MEJL: KONTAKT@SPEKTRUM.RS

Related posts

Gugl faktori za kvalitetan SEO

Izrada sajta

15 trikova za napredno pretraživanje na Guglu

Izrada sajta

Prednosti društvenih mreža koje preduzetnici treba da znaju

Izrada sajta

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!!